Wallo Serie

Eenvoud en rust

De ‘Wallo serie’ is samengesteld uit losse modules die eenvoudig opgestapeld en naast elkaar neergezet worden. Hierdoor is het mogelijk om verschillende hoogtes en breedtes te creëren van 150 tot wel 600 cm breed. Naar wens kunnen er werkbladen op iedere willekeurige positie toegevoegd, of juist weggelaten worden. Wij bieden u een aantal voorbeeld buitenkeukens aan waarop u zelf of samen met ons op verder kunt ontwerpen.

In de samenstellingen van ‘Wallo’ is het mogelijk om diverse barbecues, grills of wokbranders te integreren. Ook is het mogelijk om een spoelbak toe te voegen in het werkblad. Zo ontstaat er een zeer complete buitenkeuken die weinig ruimte inneemt. 

De ‘Wallo’ serie kenmerkt zich door de rustige lijnen en eenvoud. Hierdoor is deze serie overal inzetbaar van moderne tot landelijke stijl.

Nieuwsgierig geworden van de producten van Barts Food Factory? Neem contact met ons op.


Wallo 150

De ‘Wallo 150’ is het basismodel van het 'Barts Food Factory' concept. Het is een complete keuken met veel opbergruimte en is voorzien van een boven-element waardoor er een sterke hoogte-/breedteverhouding ontstaat van de keuken. Tussen de twee werkbladen kunt u uw producten opbergen of tijdens het koken wegleggen. Het is ook mogelijk hier houten kratten met uw kookgerei kwijt te kunnen. Zo staat alles netjes opgeborgen en droog.

De ‘Wallo’ serie is ook gemakkelijk te combineren met de ‘Cabin' serie. Voor meer informatie over deze samenstelling kunt u hier de "Cabin/Wallo" combinatie terugvinden. Vanaf €1990,- inclusief btw.


 


Wallo 300

De ‘Wallo 300’ is een buitenkeuken waar twee ‘Wallo 150’ modellen gecombineerd worden. Daarbij is er een niveau bovenop gezet om de juiste hoogte-/breedteverhouding te bereiken. Hierdoor wordt het mogelijk bovenbladen toe te voegen bovenin de keuken voor extra opslag. In alle modellen kunnen verschillende barbecue en/of een spoelbak verwerkt worden. Vanaf €3980,- inclusief btw.Wallo 450

Door meerdere samenstellingen van de ‘Wallo 150’ te koppelen, is het mogelijk om de volledig breedte aan te passen. Hier zijn 3 van deze samenstellingen gecombineerd waardoor er een geheel ontstaat van 450 cm breed. De totale hoogte van deze samenstelling is opgebouwd tot 150 cm. 

De gebruiker kiest waar werkbladen en bovenbladen worden toegevoegd. Het is ook mogelijk om barkrukken en andere accessoires toe te passen in het ontwerp. Vanaf €5970,- inclusief btw.Overige series