Specials Serie

Unieke samenstellingen

Geregeld komen wij samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten en ideëen. Deze ideëen
kunnen leiden tot nieuwe producten die wij verwerken in ons buitenkeuken concept. Hierbij is het belangrijk dat het ontwerp en product in lijn ligt met onze visie. Dit wordt altijd in goed overleg gedaan.

Wanneer u zich verdiept in ons concept wordt het duidelijk dat wij allerlei verschillende soorten barbecues en grills kunnen verwerken in de buitenkeuken. Maar het kan ook zijn dat u een specifiek product al in bezit, of op het oog heeft. Dan kunt u bij ons terecht voor advies en een stuk maatwerk.

Naast de verschillende soorten barbecues en grills kunnen wij met de betonnen 'Barts Food Factory' modules ook een hoekopstelling realiseren. Dit kan bijvoorbeeld praktisch zijn wanneer de keuken in een kleinere stadstuin geplaatst moet worden.

Nieuwsgierig geworden van de producten van Barts Food Factory? Neem contact met ons op.


Cabin 200 b 'special'

In dit ontwerp hebben we unieke werkbanken toegepast om de ruimte links naast de keuken aan te vullen. De drie betonnen banken volgen de lijnen van de werkbladen. Ook uniek in dit ontwerp is de koelkast die ingebouwd is in het stalen opbergvak. Prijs op aanvraag.


Wallo 300 'special'

Hier is de Wallo 300 omgebouwd zodat de Napoleon grill precies in het ontwerp past. Er zijn modules aangepast op deze specifieke grill. Een uniek ontwerp met een zeer gemakkelijke manier van buiten-koken. Prijs vanaf €4380,- inclusief btw en exclusief grill.
Vorma 'special'

Deze 'Vorma' hoekopstelling is samengesteld uit twee 'Wallo 150' Barts Food Factory buitenkeukens die haaks toegepast worden. De verschillende modules sluiten naadloos op elkaar aan waardoor er een comfortabel en compleet hoekmeubel gecreëerd wordt waar naast de werkruimte nog diverse andere onderdelen van het buitenkoken in geïntegreerd kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spoelbak met kraan, een kamado bbq of een wokbrander.


Deze opstelling kan ook op verschillende manieren verlengd of verhoogd worden. Voor hulp bij een ontwerp kunt u contact met ons opnemen en komen wij samen tot een persoonlijk ontwerp. Prijs vanaf €3980,- incl. btw.