Cabin Serie

Doordachte verhoudingen

De ‘Cabin serie’ is benoemd naar de frames "opbergvakken" die kunnen worden toegevoegd in het. Door het combineren van deze opbergvakken met de betonnen modules, ontstaat er een speels geheel waardoor de betonnen modules elkaar kunnen overlappen. Hiermee krijgt het concept een extra dimensie waarmee een veelvoud aan combinaties mogelijk is.

Deze frames kunnen gebruikt worden om spullen op te bergen zoals onder andere kookaccessoires of houtblokken voor een buitenhaard. Ook is het mogelijk om in deze kasten een wijnrek of een onderverdeling van eiken te plaatsen.Nieuwsgierig geworden van de producten van Barts Food Factory? Neem contact met ons op.


Cabin 200 a

Deze veelgebruikte combinatie biedt ruim voldoende gelegenheid om te koken en op te bergen.

Door de positie van het grote frame onderin het meubel straalt deze keuken meer rust uit. Het lijnenspel aan de achterzijde van de keuken is een verrassend detail. Hierdoor is deze samenstelling prachtig om vrij in de ruimte te plaatsen. 

In alle modellen is het mogelijk om een spoelbak en/of een barbecue te verwerken. Vanaf €2990,- inclusief btw.Cabin 200 b

In dit model van de ‘Cabin' serie is onderaan een werkblad toegevoegd, waardoor het grote en kleine opbergvak ten opzichte van de ‘Cabin 200 a’ van positie kunnen wisselen. Zo heeft u meer opbergruimte op kniehoogte en kunt u bijvoorbeeld een koelkast of wijnrek toevoegen, doordat het grote frame van de grond vrij komt.

Het ontwerp heeft een iets dominanter voorkomen dan zijn broertje ‘Cabin 200 a’. In dit model is het mogelijk om verschillende producten en accessoires toe te voegen. Vanaf €3290,- inclusief btw.Cabin/Wallo 350

De serie buitenkeuken Cabin Barts Food Factory
Model buitenkeuken Cabin 350

Een combinatie van de twee series uit het ‘Barts Food Factory’ concept. Door een ‘Cabin’ en ‘Wallo’ te combineren, lukt het om een keuken samen te stellen van 350 cm breed.

Hierdoor wordt een speels lijnenspel gevormd waar veel werk-/ en opbergruimte ontstaat. Het is mogelijk om deze opstelling hoger uit te voeren tot 150 cm en bijvoorbeeld in spiegelbeeld te plaatsen. Vanaf €4980,- inclusief btw.Overige series