De buitenkeuken

De buitenkeuken van Barts Food Factory

De 'Barts Food Factory' is een modulaire buitenkeuken van beton dat op verschillende manieren samengesteld kan worden en zo een keukenblok vormt van verschillende lengtes en hoogtes. Naast het moduleren van de betonelementen is er de mogelijkheid om opbergkasten en accessoires toe te voegen voor een extra persoonlijke kookervaring. Het product neemt weinig vloeroppervlak in beslag en biedt hiermee toch voldoende kookgelegenheid. Deze is zeer efficiënt te plaatsen op een verharde ondergrond, waarbij grind of een tegel al voldoet. De buitenkeukens van 'Barts Food Factory' zijn zeer breed inzetbaar in vorm en stijl.

Buitenkoken geeft een gevoel van vrijheid en mogelijkheden. Het is heerlijk om met vuur te spelen en buiten uw eten te bereiden op een barbecue of een van de buitenkeukens.

Hoe de buitenkeuken wordt gemaakt

De buitenkeukens van Barts Food Factory wordt gemaakt van hoogwaardige gietmortels en pigmenten. Deze mortels worden gegoten in stalen mallen waar de elementen minimaal 24 uur in uitharden. Bij deze mortels worden verschillende toeslagmaterialen en pigmenten toegevoegd voor de juiste eigenschappen en kleuren in het eindproduct buitenkeuken van beton. 

Congrey wordt doorgaans toegepast in een moderne minimalistische stijl. Het stoere karakter en kleur van de pure beton komt zo sterk tot recht.

Carbon is een wat warmere kleur die zich prima laat combineren in een klassiekere stijl. Let wel op dat Carbon de eigenschap heeft om in de loop van tijd iets terug te kleuren. Dit is een natuurlijk proces van gekleurd beton.


Beton kleuren van de Buitenkeukens


                              'CONCREY' 

                               'CARBON'                    

De buitenkeuken van 'Barts Food Factory' is in diverse modellen beschikbaar.

Heeft u over een bepaald model vragen of wilt u een afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op zodat u uitgebreid kunnen informeren. We bezoeken regelmatig beurzen waarbij we onze prachtige design producten presenteren. 

Tot snel?