Accessoires voor de buitenkeuken

Maak de buitenkeuken van 'Barts Food Factory' compleet

De buitenkeuken van 'Barts Food Factory' leent zich ervoor om verschillende accessoires toe te voegen of in te bouwen. Door deze accessoires toe te voegen creëert u een nog persoonlijkere buitenkeuken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een beton-spoelbak in het werkblad te verwerken en ook hebben wij in het assortiment verschillende snijplanken en opbergrekken waarmee het koken op de 'Barts Food Factory' nog gemakkelijker wordt.

Verschillende accessoires

Sommige accessoires dragen bij aan gemak van het 'buiten-koken'. Een spoelbak bijvoorbeeld kan bijvoorbeeld functioneel zijn om uw handen te wassen of uw groenten te spoelen wanneer u niet iedere keer terug naar binnen wilt lopen. Ook kan een wijn-/opbergrek gemakkelijk zijn om altijd uw spullen bij de hand te hebben in uw buitenkeuken. Sommige accessoires worden gebruikt ter bescherming van de buitenkeuken zoals bijvoorbeeld een snijplank. 

Het opbergen van uw producten kan ook door middel van afsluitbare kunststof bakken. Deze bakken kunnen worden ingebouwd in een robuust en stoer houten krat van hardhout. Zo blijven uw tangen, messen, theedoeken en andere accessoires droog opgeslagen terwijl deze de gehele zomer buiten in de buitenkeuken opgeslagen liggen.


Accessoires voor uw totaalbeleving

Zeno Retta

De Zeno Retta serie van Zeno Products® geeft een fantastische beleving aan het buitenleven. Door zijn klein postuur pas hij zowat overal in uw tuin of op het terras. Door de hoogte van de vuurmond is de Zeno Retta Mini terrashaard uitermate geschikt om te plaatsen bij een loungeset.

De tuinhaarden van Zeno Products®  terrasverwarming. Cor-ten A staal roest niet vanzelf door, de oxidelaag vormt een mooie roodbruine en stopt het verder roesten. De design buitenhaarden zijn vrij te plaatsen in uw tuin, op uw terras of indien mogelijk onder uw afdak of veranda voorzien van een dubbelwandig RVS rookkanaal.